LIVRARE SI RETUR

Important:

  • La primirea coletului, va rugam verificati integritatea coletului.
  • Mentiunile legate de eventualele probleme privind integritatea coletului/coletelor (urme de deteriorare, ambalaj desfacut, sigiliu rupt, etc.) le puteti face numai in momentul livrarii.
  • Se intocmeste un proces verbal de constatare sau se refuza primirea si plata coletului.
  • Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.


Cost transport:


IN TARA:

  • 16 RON/COLET (TVA inclus)
  • GRATUIT - pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 ron

*Tarifele sunt valabile pentru colete a caror greutate nu depaseste 20 kg.


IN BUCURESTI:

  • 16 RON/COLET (TVA inclus)
  • GRATUIT - pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 ron

*Tarifele sunt valabile pentru colete a caror greutate nu depaseste 20 kg.


25.00 RON/colet (TVA inclus) - LIVRARE URGENTA (in aceeasi zi) - valabil doar pentru BUCURESTI, pentru produse existente in stoc in depozitul din Bucuresti si pentru care se plaseaza comanda pana in ora 11.30. Se vor considera urgente numai acele comenzi pentru care s-a mentionat "livrare urgenta" la lansarea comenzii.
Produsele comandate, existente pe stoc, vor fi livrate la adresa indicata de client in 24-48 h lucratoare de la confirmarea comenzii prin serviciul de curierat rapid. 
Se pot face livrari si sambata, fara a se percepe taxe suplimentare. In zilele de sambata se livreaza numai acele expeditii pentru care s-a mentionat "livrare sambata" la lansarea comenzii.
Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului. Intarzierile produse dupa expedierea comenzii nu sunt responsabilitatea magazinului. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 
In cazul in care se constata diferente intre suma achitata si suma facturata va rugam sa ne semnalati acest lucru pentru a rezolva in cel mai scurt timp.


RETUR:


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000  in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. 
Returnarea produselor se face in ambalajul original, cu aspect identic fara urme sau interventii asupra produsului cumparat sau ambalajului acestuia.


NU se accepta returul produselor folosite, deteriorate, incomplete.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, lipsa piese, etc. 
Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate.
Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
Rambursarea sumelor platite de catre client se va face cu respectarea prevederilor legale, in termen de cel mult 30 de zile de la data returnarii produselor, prin transfer bancar.
Clientul nu poate pretinde alte daune  morale sau materiale peste suma platita. 
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.