TERMENI SI CONDITII

 

 1. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
 2. Acest site este intretinut si administrat de SC Noan ABC SRL. Compania Noan ABC SRL isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi sau in continutul site-ului (in parte sau intreg) fara o alta notificare.
 3. Intregul continut al acestui site, www.noan.ro - este proprietatea SC Noan ABC SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Noan ABC SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 4. Compania isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin intermediul partenerilor sau colaboratorilor autorizati. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC Noan ABC SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
 5. Preturile produselor comercializate si stocurile acestora nu sunt actualizate in timp real. Preturile se pot modifica de la o zi la alta, fara un anunt prealabil in functie de cursul valutar, modificari ale pretului de intrare, etc. Datorita unor update-uri automate al site-ului, se pot incarca/actualiza gresit unele preturi. Pentru aceste preturi vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea livrari produselor cu pret zero sau mai mic decat pretul de intrare (in acest caz intrand in contradictie cu legislatia, pretul final de vanzare al produselor neputand fi mai mic decat pretul de intrare). In aceste cazuri www.noan.ro  isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta prin telefon sau e-mail.
 6. Site-ul poate contine link-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti. SC Noan ABC SRL nu controleaza si nu raspunde de continutul, calitatea, natura, conditiile de confidentialitate si securitate ale acestor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.  Daca accesati link-uri spre site-urile unor terte parti sau link-uri la care se face referire in site-ul nostru, va asumati personal riscul, fara a avea aprobarea SC Noan ABC SRL.
 7. Firma noastra nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
 8. Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel pentru produsele de folosinta indelungata care beneficiaza de perioada de garantie de la producator sau importator, veti primi certificatul de garantie.
 9. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care reintra in stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.
 10. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.noan.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 11. Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia sau in colet. 
 12. Confirmarea de comanda primita prin e-mail nu ofera nici un fel de garantie in privinta rezervarii produselor sau a stocului si nu are valoare fiscala. Comanda plasata nu are valoare contractuala. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare.
 13. Nu se fac livrari in afara Romaniei.
 14. www.noan.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Compania noastra se angajeaza sa nu transmita catre terti datele personale precum: nume, adresa, numar de telefon sau adresa de e-mail transmise de  utilizatorii acestui site prin posta electronica sau prin alta modalitate si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. www.noan.ro nu incurajeaza SPAM-ul. Daca aveti intrebari in ceea ce priveste politica de confidentialitate, trimite-ti un email: noan.ro@gmail.com, sau sunati-ne la telefon 0720.801.390
 15. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.noan.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania SC Noan ABC SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.